Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سید جلال ملکی سخنگوی سازمان آتش نشانی درباره گاز کرفتگی در فصل سرما اظهار کرد: در سال گذشته وضعیت خوبی را نداشته‌ایم، اما امیدواریم که امسال شرایط خوبی را پشت بگذاریم. علیرغم اینکه بسیار در این زمینه گفته شده، فقط در تهران ۱۳۹۸، ۱۳۶ نفر اهالی تهران جان خود از دست دادند و این رقم در ۱۳۹۹ به ۱۸۹ نفر رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در ۱۳۹۹ حدود ۳۶ درصد افزایش آمار تلفات ثبت شده است. هر سال برای راه‌اندازی وسایل گرمایشی، هموطنان یکسری اشتباهات را انجام می‌دهند. یادگیری این موضوع بسیار ساده است، اما بدلیل بی توجهی یا نبود اطلاع کافی مشکلات سنگینی را برای خود رقم می‌زنیم.

ملکی گفت: گاز مونواکسید کربن به اصطلاح خیابانی، خیلی نامرد است و بدون هیچ نشانه‌ای یا بویی و علامتی آثار تخریبی خود را به جا می‌گذارد. مهم‌ترین نکته در این قضیه این است که گاز مونواکسید کربن مختص فصل سرما نیست و ما در فصل تابستان هم تلفات ناشی از آسیب گاز مونواکسید کربن را داریم. تا زمانی که از وسایل شعله‌دار استفاده می‌کنیم، یک راهی باید برای ورود هوا قرار دهیم. این راه باید متناسب با وسایل ما باشد.

سخنگوی سازمان آتش نشانی بیان کرد: حوادث تلخی ما شاهد بودیم و از بچه چند ساله تا پیرمرد ۹۰ ساله در قضیه آسیب دیده‌اند. کارشناسان آتش نشانی اصلا مجوز نصب پکیج آبگرمکن در واحد‌های زیر ۶۵ متر را نمی‌دهند. پیشنهاد ما این است که از وسایل فن دار استفاده شود. شومینه جزو وسایل پر حادثه است. دودکش‌ها جز مهم‌ترین وسایل ما به حساب می‌آیند.

وی ادامه داد: دو مدل دودکش وجود دارد. مدل اول اینکه دودکش سیمانی است که داخل دیوار درست شده است که منازل قدیمی این ساختار را ندارند. باید برای هر وسایل گرمایشی یک دودکش سیمانی برای آن درست شده باشد همچنین از سطح پشت بام هم حدود یک متر باید دودکش سیمانی ساخته شود. پس از آن کلاهک H نصب می‌شود. این کلاهک معجره می‌کند. استفاده از کلاهک H در انتهای دودکش‌ها ضامن سلامتی مردم است. این کلاهک قیمتی هم ندارد و ارزان است.

ملکی گفت: این کلاهک کمک می‌کند به خروج بهتر آلاینده‌ها و حتما باید نصب شود. هر زمانی که می‌خواهیم بخاری را راه‌اندازی کنیم، به سطح پشت بام برویم و یک سنگ از بالای دودکش به پایین بیاندازیم تا مطمئن شویم که راه دودکش باز است؛ بنابراین از باز بودن مسیر دودکش‌ها اطمینان حاصل کنید. بخش دوم دودکش‌ها، مدل‌هایی است که درون منزل پشت بخاری نصب می‌شوند. تمام کارشناس‌ها فقط و فقط دودکش‌های ورق سفید گالوانیزه را تایید می‌کنند.

سخنگوی سازمان آتش نشانی بیان کرد: بنابراین به غیر ورق سفید گالوانیزه از چیز دیگری استفاده نکنید. بهترین حالت نصب آن‌ها بصورت ایستاده و قائم است. اگر جایی قرار است بصورت افقی نصب شود، حداکثر بیشتر از یک متر ورق را کج نکنید. از قرار دادن دودکش‌ها بصورت افقی یا شیب دار خودداری کنید. خیلی از موارد حادثه ساز به علت ندانستن است. رانندگان محترم از باز گذاشتن پکنیک درون ماشین خودداری کنند. با شماره ۶۴۳۲۳۲۳۲ از همه جایی کشور می‌توانند تماس بگیرند و از ما مشاوره بگیرند تا راه درست نصب وسایل را یاد بگیرند. متاسفانه بر اساس آمار سازمان پزشکی قانونی ۱۰۰۰ نفر در طول سال بر اثر مسمومیت فوت می‌کنند که ۷۰۰ نفر آن در نیمه دوم سال بوسیله گاز مونواکسید کربن است.
انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آتش نشانی وسایل گرمایشی مسمومیت با گاز گاز مونواکسید کربن آتش نشانی دودکش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۱۲۴۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بی‌توجهی به مشکلات معیشتی کادر درمان سلامت را به مخاطره می‌اندازد/ دولت توان افزایش حقوق پرستاران را ندارد

به گزارش «نماینده»، همایون سامه یح در مورد وضعیت ناخوشایند پرستاران، گفت: طی چهار سال گذشته کمیسیون بهداشت و درمان مجلس چندین مرتبه جلسات مختلفی با مسئولان مربوطه در خصوص وضعیت معیشت پرستاران و مهاجرت آنها برگزار کرد تا بتواند این مسئله را ریشه‌ای پیگیری کند.

نماینده مردم کلیمیان در مجلس یازدهم با انتقاد از تورم حاکم در جامعه، افزود: امروز تنها پرستاران و کادر درمانی گلایه مند وضعیت نامناسب حقوقی خود نیستند، شرایط اقتصادی به گونه‌ای است که کارمندان، کارگران و سایر گروه‌های شغلی دیگر از کوچک شدن سفره‌های خود ناراضی هستند، امیدواریم تیم اقتصادی دولت اقدامی عاجلی برای حل مشکلات اقتصادی کشور داشته باشند تا حقوق دریافتی عموم جامعه کفاف مخارج زندگی آنها را بدهد.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، اظهار داشت: زمانی که حقوق کارمند یا کارگری 10 میلیون تومان است و از این مبلغ حدود 9 میلیون آن برای اجاره بهای منزل استیجاری پرداخت می‌کند، چاره‌ای جز انتخاب شغل دوم و سوم و حتی تخلف را ندارد، همه این گزینه‌ها منجربه ایجاد مشکلات متعدد در طولانی مدت خواهد شد.

تناسبی بین حقوق دریافتی و تورم نیست

وی با بیان اینکه در چند سال اخیر حقوق‌ها متناسب با تورم جامعه نبوده است و همین مسئله مشکلات متعددی را در کشور ایجاد کرده است، یادآور شد: با تمام هشدارهایی که در خصوص عدم تناسب حقوق و تورم در جامعه شاهد هستیم امیدواریم دولت و مسئولان اقتصادی راهکار متناسبی برای این مهم داشته باشند.

افزایش درآمد، رشد صادرات، ورود ارز و رشد نقدینگی بهترین راهکار حل مشکلات اقتصادی است

نجف آبادی با ابزار امیدواری برای برداشته شدن تحریم‌ها خارجی بر علیه ملت ایران که معیشت آنان را تحت تاثیر قرار داده، گفت: بهترین راهکار کاهش مشکلات معیشتی گروه‌های مختلف شغلی افزایش درآمد، رشد صادرات، ورود ارز و رشد نقدینگی است که می‌تواند بسیاری از مسائل و مشکلات عنوان شده را هم پوشانی کند.

نماینده مردم در مجلس یازدهم تاکید کرد: بر اساس نیاز کشورهای حوزه خلیج فارس و کشورهای اروپایی به خدمات بهداشتی و درمانی به خصوص پرستاری، منجر به مهاجرت و یا پذیرش پرستاران ما می‌شود که آنان با مهاجرت می‌توانند امکانات و درآمد بسیار بهتری برای خود رقم بزنند.

کمبود پرستار در کشور جدی است

وی در خصوص تحلیل کمبود پرستاران با توجه به روند فعلی در کشور، گفت: در واقع ما چندین مرتبه به سازمان نظام پرستاری مراجعه کرده و در مورد کمبود پرستار نسبت نیاز کشور و سوء استفاده از پرستاران در بخش خصوصی به دلیل پایین بودن حقوق آنها تذکر داده‌ایم؛ امروز کادر درمانی در بخش دولتی و خصوصی تحت فشار هستند.

این نماینده مجلس با انتقاد از افزایش پرستاران بیکار در جامعه، یادآورشد: متاسفانه دولت با مشکل تامین بودجه برای حقوق پرستاران مواجه است و طبیعتأ زمانی که در بخش دولتی پرستاران ما با این مشکلات مواجه هستند در بخش خصوصی نیز از آنان سوء استفاده می‌شود.

بودجه‌ای برای افزایش حقوق پرستاران نیست

وی با تاکید بر نبود بودجه برای افزایش حقوق پرستاران، اظهار داشت: دولت، مجلس و نظام پرستاری بر این عقیده هستند که باید حقوق پرستاران افزایش یابد اما زمانی که توان دولت در این حد است چه انتظاری می‌توان داشت.

نجف آبادی در پایان با بیان اینکه مشکلات پرستاران منجر به دلسردی آنان می‌شود و سیستم درمانی کشور را دچار مخاطره می‌کند، خاطرنشان کرد: برخی از پرستاران که شرایط مهاجرت دارند استعفا داده و اقدام به خروج از کشور می‌کنند، اما برخی دیگر که شرایط و توان مهاجرت ندارند و به دلایل مختلف از جمله وابستگی به خانواده، عشق به وطن و یا نداشتن مشکلات مالی درکشور ماندگار می‌شوند، اما چنین شرایطی دلسردی و بی‌انگیزگی را برای آنان رقم می زند، بی تردید بی توجهی به مشکلات کادردرمان به ویژه پرستاران منجر به ایجاد مخاطراتی برای سیستم درمانی کشور خواهد شد.

دیگر خبرها

  • ۱۰ فایده پیاده روی در سلامت بدن
  • از افزایش تابلوهای اعلام وضعیت پارامترهای سلامت هوا تا طرح تهاتر مطالبات بانک شهر با املاک
  • قاچاق سوخت تهدید جدی برای شیوع مالاریا در شرق کشور
  • ۱۰ فایده پیاده روی در سلامت بدن | بهترین زمان پیاده روی چه زمانی است؟
  • اجرای دو پویش ملی سلامت در برنامه وزارت بهداشت
  • نقش موثر مامایی در کاهش آمار سزارین و افزایش زایمان طبیعی
  • تاثیر مخرب دروغگویی بر سلامت مغز
  • نخبه کنکور انسانی بر اثر مسمومیت گاز منوکسید کربن جان باخت
  • نخبه کنکور انسانی بر اثر مسمومیت گاز منوکسید کربن جان باخت‌
  • بی‌توجهی به مشکلات معیشتی کادر درمان سلامت را به مخاطره می‌اندازد/ دولت توان افزایش حقوق پرستاران را ندارد